info@carned.nl 030 - 69 33 838

Aangepast aan uw behoefte

CarNed is uw partner als het gaat om voertuig reconditioning. Wij passen onze dienstverlening aan uw behoefte aan. Onze gecertificeerde leden nemen u de zorg rondom de reiniging van uw voertuigen uit handen met slechts één doel voor ogen : u de ruimte en tijd bieden om meer aandacht aan uw kernactiviteiten te kunnen besteden.

CarNed is er voor u

Onderstaand een overzicht van klantgroepen waar CarNed leden actief zijn. Bent u benieuwd naar de verschillende services kijk dan op ons dienstenaanbod of neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Verzekeraar en expertise

Accidentele lak- en oppervlakte reconditionering

Wanneer oppervlakken van o.a. voer- of vaartuigen verontreinigd raken door bijvoorbeeld vluchtroest, betonspetters, chemische uitstoot, roet of verfnevel is het belangrijk snel in te grijpen.

Mobiele specialisten

Het reinigen van deze verontreinigingen is specialistisch werk dat vraagt om de inzet van professionals. Die van CarNed bijvoorbeeld. Onze mobiele specialisten kunnen op elke denkbare locatie worden ingezet. Ze zijn deskundig, ervaren en snel. Doorgaans kunnen wij, ongeacht de aantallen, binnen 24 uur na opdrachtverstrekking aan de slag.

De voordelen:

 • CarNed heeft 1 centraal meldpunt, korte lijnen en snel schakelen dus. De werkzaamheden worden door regionale teams uitgevoerd. Herkenbaar en kostenbesparend.
 • CarNed stelt klantbelang centraal, door het snel en vakkundig oplossen van deze schades ontzorgen wij uw klant.
 • CarNed is onafhankelijk. Voor elke opdracht bepalen wij met welk product de gewenste prijs/kwaliteit verhouding kan worden bereikt. Een lage kostprijs en gegarandeerd resultaat.
 • CarNed heeft zich gespecialiseerd en is ervaren in het reinigen van accidentele lak- en oppervlaktereiniging. Hierdoor wordt het gewenste resultaat sneller bereikt. Kwaliteit tegen een gunstig tarief.
 • CarNed werkt op “No cure – No pay” basis.
Importeur

Specialisten op afroep

Of het nu gaat om een enkel voertuig dat voor een evenement in topconditie moet zijn of het dagelijks onderhoud van uw voertuigen tijdens bijvoorbeeld een tentoonstelling, de CarNed specialisten staan voor u klaar wanneer u wil. Ongeacht de omvang van de opdracht, op elke gewenste locatie en natuurlijk 24/7.

Auto- of dealerbedrijf

Uw auto’s, onze zorg
Nieuw of gebruikt, onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Wij zorgen voor een optimale presentatie van uw auto’s. CarNed biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en maakt altijd gebruik van de nieuwste technieken.

Continuïteit gewaarborgd
Door de omvang van de CarNed organisatie garanderen wij dat u uw afspraken ten allen tijde na kunt komen.

Ook voor uw klanten
Middels verschillende onderhoudspakketten kunt u uw service-aanbod uitbreiden en de klanttevredenheid verhogen. U genereert extra traffic en marge voor uw bedrijf.

Flexiblele dienstverlening
Natuurlijk kunnen wij u de volledige zorg voor uw voertuigen uit handen nemen  zodat u zich volledig kunt richten op uw “core business”. Maar ook als u bij ziekte- of piektijden tijdelijk behoefte heeft aan vakmensen staan wij voor u klaar.

Kennisoverdracht
Kiest u er voor om de reconditioning van uw voertuigen in eigen beheer uit te voeren dan kunnen onze trainers uw medewerkers opleiden. Wij delen onze kennis en laten uw medewerkers, met behoud van kwaliteit, zien waar en hoe tijd te besparen is.

Leasemaatschappij

Einde contract, snel verkocht

Meer en meer “ex-lease” voertuigen worden particulier verkocht. Voor deze doelgroep is de optische staat een belangrijk argument. Een goed gereconditioneerde auto wordt sneller verkocht en biedt minder ruimte voor onderhandeling.     

Mobiele specialisten

Het vakkundig reconditioneren van voertuigen is specialistisch werk dat vraagt om de inzet van professionals. Die van CarNed bijvoorbeeld. Onze mobiele specialisten zijn deskundig, ervaren en snel. Wij passen onze werkzaamheden aan uw behoefte aan en dat merkt u aan het vlekkeloze resultaat.

Verhuurmaatschappij

Uw vloot, onze zorg

Of het nu gaat om de periodieke reiniging van uw vloot of om uitgebreide reconditioning in het geval van een calamiteit. De CarNed specialisten staan voor u klaar.

Schadelast beperken

Alternatief schadeherstel biedt in veel gevallen uitkomst  om  uw schadelast per voertuig te beperken. Gedurende looptijd of aan het einde van het contract. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden die CarNed u kan bieden om dit te realiseren.

Schadebedrijf

Voor uw klanten

Middels verschillende onderhoudspakketten kunt u uw service-aanbod uitbreiden en de klanttevredenheid verhogen. U genereert extra traffic en marge voor uw bedrijf, zonder investering.

Fleetowner

Uw vloot, onze zorg

Berijderswissel of verkoop optimaliseren? CarNed pas haar dienstverlening aan uw wensen aan. Snel en vakkundig.   

Particulier

Waardebehoud

Door het regelmatig reinigen en onderhouden van uw voertuig behoudt het zijn waarde. Daarnaast is een schone en glanzende auto natuurlijk prettig om mee te rijden.

Professionele reiniging

Naast het regelmatig “DIY onderhoud” is het verstandig om uw voertuig eens per jaar door een professional onder handen te laten nemen. Kleine krasjes worden verwijderd, het interieur wordt intensief gereinigd en het lakwerk wordt beschermd. Op verschillende locaties kunnen de CarNed specialisten uw voertuig de “zo goed als nieuw” behandeling geven. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Gemak dient de mens

Wilt u de reiniging van uw voertuig combineren met een reis naar het buitenland en vertrekt u vanaf Schiphol? Maak dan gebruik van Schiphol Valet Parking, de enige, echte officiële premium valet service van Amsterdam Airport Schiphol. De meest gemakkelijke en snelle manier van parkeren. Gedurende uw verblijf in het buitenland kunnen CarNed specialisten uw voertuig grondig onder handen nemen. Wat is er prettiger dan na uw terugkeer op Schiphol in een auto stappen die van binnen weer helemaal schoon en fris is, en er van buiten weer als nieuw uitziet? Alsof hij zó uit de showroom komt!

Klik hier voor meer informatie of voor direct boeken.

 

 • indien van toepassing
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • indien van toepassing
 • :
 • datum
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.