info@carned.nl 030 - 69 33 838

Een betrouwbare partner

CarNed is een coöperatieve vereniging. De leden, gerenommeerde bedrijven, actief op het gebied van auto reconditioning, zijn tevens eigenaar van het concept. Om naast hun regionale activiteiten ook landelijke aanbieders van dienst te kunnen zijn hebben zij de handen ineengeslagen. Door deze unieke vorm van samenwerking tussen zelfstandige car care professionals staan bij elke opdracht, groot of klein, de belangen van de opdrachtgever centraal. Kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit gegarandeerd. Om kennis te maken met enkele van onze individuele leden en hun persoonlijke motivatie klik dan op deze link.

hond-350

Lid worden

Alleen ben je sneller, samen kom je verder!
CarNed is een uniek en onafhankelijk samenwerkingsverband van zelfstandige car care professionals. De coöperatie en het concept zijn eigendom van de aangesloten ondernemers. CarNed is er door en voor de leden, nu en in de toekomst. Spreekt samenwerken met collega ondernemers, meer winst en resultaat realiseren en baas in eigen bedrijf blijven aan? Dan is CarNed een logische keuze.

Vijf redenen om CarNed lid te worden

 1. Uniek en onafhankelijk landelijk concept
 2. Ondernemersbelang staat centraal
 3. Landelijke en regionale sales support
 4. Marketing ondersteuning
 5. Inkoopvoordeel

Wij willen de voordelen van CarNed graag met meer collega ondernemers delen. Heeft u interesse neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@carned.nl, telefoon (0318  55 01 01) of vul het onderstaande contactformulier in.

 • indien van toepassing
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • indien van toepassing
 • :
 • datum
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.